Μυτιλήνη, 5 Ιουνίου 2026 Αρ. Πρωτ. 22259
Προκήρυξη (05/06/2026) Διερμηνέας Βεγγαλικών (Μπενγκάλι) και Διερμηνέας Γουόλοφ (Wolof).
Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ με έδρα τη Λέσβο, προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο της υλοποίησης Α) της 2ης Τροποποίησης των Πράξεων «Επιχορήγηση Ν.Π. ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ για την υλοποίηση των Έργων:
και ένταξη στο πρόγραμμα «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021 – 2027» του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Με διάρκεια υλοποίησης από 1-8-2024 έως και 31/07/2026.
Β) της Πράξης με Τίτλο: «ΠΥΞΙΔΑ – Συμπληρωματικός Μηχανισμός Υποστήριξης της Εθνικής Στρατηγικής για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Ελλάδα», Υποέργο 5 «Κέντρο Εξειδικευμένων Υποστηρικτικών Υπηρεσιών ΠΥΞΙΔΑ στη Λέσβο», με κωδικό ΟΠΣ 6010542, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Ελλάδας – Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2021 – 2027».
Στόχος των έργων είναι η στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων, η παροχή σίτισης, και υποστηρικτικές υπηρεσίες στη Λέσβο.
| Τίτλος θέσης | Κωδικός Θέσης | Θέσεις |
| ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ – ΜΠΕΝΓΚΑΛΙ | ΒΕΓ | 1 Πλήρης απασχόληση (50% ΚΦΑΑ – 50% Πυξίδα) |
| ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΓΟΥΟΛΟΦ – WOLOF | WOL | 1 Μερική απασχόληση (50% ΚΦΑΑ – 50% Πυξίδα) |
Το επιλεχθέν προσωπικό θα απασχοληθεί, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με φυσική παρουσία στις δομές, α) ο Διερμηνέας Γουόλοφ με Μερική Απασχόληση (20 ώρες/ εβδομάδα) β) ο Διερμηνέας Μπενγκάλι με Πλήρη Απασχόληση (40 ώρες/ εβδομάδα).
Η διάρκεια απασχόλησης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως και την 31η Ιουλίου 2026 με δυνατότητα ανανέωσης έως την ολοκλήρωση της δράσης, σε περίπτωση χρονικής επέκτασης του έργου πέραν της 31/07/2026. Οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη της Μυτιλήνης και κοντινές περιοχές όπου λειτουργούν ξενώνες στο πλαίσιο του ανωτέρω έργου και με φυσική παρουσία στο Κέντρο Πυξίδα.
Προκήρυξη 05-06-2026 Διερμηνέας Βεγγαλικών & Διερμηνέας Γουόλοφ