Επίσκεψη της ομάδας του εστιατορίου Pelagos του Ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace Athens

Στο πλαίσιο περιοδείας στα νησιά του Αιγαίου Κάλυμνος, Τήνος και Λέσβος για τη “Δημιουργία Νέου Μενού”, μας επισκέφτηκαν στις 27 Απριλίου οι Luca Piscazzi (Chef), Θοδωρής Καρίνος (Chef), Perrine Simmenauer (Public Relations Marketing) και Πάνος Πασλής (Public Relations Marketing) από το εστιατόριο Pelagos του Ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace Athens,  πρόσφατα βραβευμένο με αστέρι Michelin.

Στο πλαίσιο της ένταξης των ασυνόδευτων ανηλίκων, αλλά και του επαγγελματικού προσανατολισμού τους, παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές μας υπό τη δράση «Επιχορήγηση Ν.Π. Ηλιακτίδα Α.Μ.Κ.Ε. για την υλοποίηση του έργου: “Λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων – 2022″»,  που χρηματοδοτείται από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 – 2025 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα του μάγειρα, αλλά και των τουριστικών επιχειρήσεων, αντάλλαξαν πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω επαγγέλματα.

Μαζί μοιραστήκαμε μία ξεχωριστή ημέρα δράσεων, όπως Έκθεση Ζωγραφικής, Έκθεση Φωτογραφίας, Ζωγραφική, Χορό και Τραγούδι.

Τους ευχαριστούμε θερμά που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους σχετικά με τα επαγγέλματά τους και ενίσχυσαν το όραμα των παιδιών να ακολουθήσουν τον κλάδο τους, καθώς επίσης και για τη μεγάλη προσφορά ξεχωριστών γευμάτων στα παιδιά.

Επισφραγίζοντας την συνεργασία μας για τη δράση αυτή, θα εκδοθεί σε έντυπη μορφή ενθετο με συνταγές οι οποίες προέρχονται από τις χώρες καταγωγης των παιδιών, αλλά και συνταγές που μοιράστηκαν μαζί τους οι Chef.

Φωτογράφοι: The Social Food – Mathieu Zouhairi & Shirley Garrier


Ελληνικα