Η «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε., ως αρωγός των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, έχει θέσει εδώ και χρόνια ως στόχο της την έμπρακτη υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων, προκειμένου να διεκδικούν σταθερά ένα βιώσιμο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Με γνώμονα την άμεση και ουσιαστική συμπαράσταση στην τοπική κοινωνία, τις τελευταίες ημέρες η «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» τίθεται στο πλευρό μίας νεαρής οικογένειας, προσφέροντας πρακτική και κοινωνική στήριξη με κατ’ οίκον επισκέψεις από από στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας της οργάνωσή μας. Κατόπιν συζήτησης με τους ίδιους, προτεραιοποιήθηκαν οι άμεσες ανάγκες τους, παραχωρώντας τρόφιμα, ένα πλυντήριο και βρεφικά είδη για το μωρό τους που πρόκειται να γεννηθεί σε ένα μήνα, όπως βρεφικά ρούχα, λευκά είδη, καρότσι μωρού και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Επιπροσθέτως, η οργάνωση και το τεχνικό της τμήμα ανέλαβαν την επισκευή κάποιων επίπλων του σπιτιού, καθώς και των ηλεκτρολογικών βλαβών της οικίας, κάλυψαν το κόστος της προμήθειας χρωμάτων και παρείχαν υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού, ώστε η οικογένεια να υποδεχθεί το νέο μέλος.

Κυρίως, όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους ενισχύετε το έργο μας με δωρεές, τους εθελοντές και το προσωπικό της «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε. για την αλληλέγγυα συνεισφορά σας.

Ελληνικα