Η «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε., ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, για μία ακόμα χρονιά στάθηκε δίπλα σε ντόπιες οικογένειες με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, μοιράζοντας εμπράκτως αγάπη και θερμές ευχές.

Περίπου εξήντα οικογένειες χωρίς υποστηρικτικό πλαίσιο, με σοβαρά ιατρικά ή οικονομικά προβλήματα, οικογένειες πολύτεκνες με άνεργους και τους δύο γονείς, ζευγάρια με νεογέννητα παιδιά κ.α., έλαβαν την αμέριστη συνδρομή της «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε. Συγκεκριμένα, δόθηκαν επιταγές του ποσού των 10€ για αγορές από σούπερ μάρκετ, καθώς και τρόφιμα, καθαριστικά είδη, οικιακός ηλεκτρικός εξοπλισμός και έπιπλα. Παράλληλα, υποδεχθήκαμε τον κόσμο στην κοινωνική boutique ρούχων και μοιράστηκαν παιχνίδια στα παιδιά φέρνοντας το χαμόγελο και την ευτυχία στο πρόσωπό τους.

Μετά από αιτήματα από κοινότητες όπως Ακρασίου, Λεπέτυμνου και Λαφιώνας έχει δοθεί ηλεκτρικός εξοπλισμός και τρόφιμα, καθώς επίσης ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα των αντιδημαρχιών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης των Δήμων του νησιού.

Βρισκόμαστε σε συνεννόηση να σταλεί βοήθεια στο Φάρο του κόσμου στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, και στο δήμο Χαλανδρίου στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Αυτές τις μέρες δεν ξεχνάμε και την Εύβοια. Σε συνεννόηση με την κοινότητα Κουρκουλών θα συνεισφέρουμε στο γιορτινό τους τραπέζι.

Ευχαριστούμε όσους μας ενισχύουν με δωρεές, τους εθελοντές και το προσωπικό μας, ώστε να είμαστε πιστοί στην υπόσχεση που έχουμε δώσει στον εαυτό μας αλλά και στην κοινωνία για συνεχή συμπαράσταση στον Άνθρωπο.

Υπέροχες ευχές για ευτυχισμένες γιορτές και ένα καλύτερο 2022.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 20-12-2021 – Χριστούγεννα 2021

Ελληνικα